• Főlap
  • Felis Hungarica
  • Törzskönyvezés

Törzskönyvezés

Törzskönyvezés

A Felis Hungarica kizárólag a tagjainak állít ki törzskönyvet. A tagoknak minden tulajdonukban lévő macskát akivel tenyésztenek és/vagy kiállításon részt kívánnak venni, az egyesületnél regisztráltatni kell. A tenyésztéshez szükséges kennelnév regisztrálás, ami a FIFe nemzetközi adatbázisában szerepel és levédésre kerül.

Felis Hungarica a magyarországi egyesületek törzskönyvei közül azonnal kizárólag a WCC egyesületek által kiállított törzskönyveket honosítja. A nem WCC törzskönyvvel rendelkező macskákat ellenőrzés nélkül abban az esetben regisztráljuk, ha a felmenői IGAZOLHATÓAN az adott fajtához tartoznak, vagy rendelkeznek FIFe minősítésekkel, illetve FIFe kontroll bírálattal.
Nem WCC egyesület által kiállított törzskönyvek honosítása egyedi elbírálás alá esik. Lásd még a tenyésztési szabályzat ide vonatkozó részét. Kérdéses esetben kérjük hogy kérje segítségünket. A World Cat Congress-hez társult szervezetek:

Más (nem WCC) egyesület által kiállított törzskönyvek honosítása egyedi elbírálás alá esik. Lásd még a tenyésztési szabályzat ide vonatkozó részét.
A törzskönyveket, honosított törzskönyveket a befizetést követő 6 (hat) héten belül adjuk ki. Az alombejelentést és törzskönyv honosításának igénylését csak az egyesület számlájára érkezett befizetés után tekintjük beérkezettnek.

LO register: Tarsoly Anikó
Post address: Felis Hungarica H-2089 Telki, Levendula utca 37
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felis Hungarica Magyar Macskások Egyesülete hivatalos árlistája:

Az alábbi szolgáltatási díjakat a kérelemmel egyidőben az egyesület bankszámlájára kell utalni.

BANKSZÁMLASZÁM: MKB 10300002-10490617-49020014

Utalás külföldről:
Felis Hungarica IBAN HU04 1030 0002 1049 0617 4902 0014
MKB Bank Zrt. Budapest
SWIFT (BIC) MKKB HU HB

Kérünk minden tenyésztőt és cicabarátot, hogy tenyésztési szándékkal Magyarországról csak nemzetközi törzskönyves cicát vásároljon! A TICA-nál és a CFA-nál központi törzskönyvezés van. Ezen törzskönyveket, csak az adott szervezetnél regisztrált macskákhoz adnak az amerikai központból. Mindegyik szövetség/ szervezet határozottan tiltja a logojának, bejegyzett védjegyének a használatát más nyomtatványokon történő feltüntetéséhez.